Sessió del 12 de Gener de 2012

Avui hem dedicat la sessió amb en Joan-Anton a parlar del projecte que hem de presentar el dia 3 de Febrer. Quan ho hem comentat amb ell, nosaltres creiem que ho portàvem tot molt clar, però ens ha fet veure que ens faltava concretar allò més important: com aplicaríem en una aula tot el material i les idees que teníem. Realment, ens havíem embalat a pensar activitats, a buscar recursos i material abans de contextualitzar el tema que volíem treballar. Finalment ens hem centrat i ens hem organitzat molt millor. Un aprenentatge més a la llista d’aquest any, tan productiu.
Durant aquestes sessions de treball pel projecte final, he tingut l'oportunitat de treballar de manera autònoma per grups, sense cap guia i fent allò que nosaltres crèiem convenient. Aquest fet, ens ha fet sentir una mica més mestres, ja que estem creant un projecte tal i com si en fóssim, pensant en els nens d'una classe, que malgrat no tinguem, volem que aprenguin de la manera més significativa i abordin el seu dia a dia amb entusiasme i interès per la matèria.
Amb aquests dies, doncs, estem aprenent a desenvolupar-nos en la matèria en què haurem de tractar en el futur, sense necessitar que ens guiïn i ens diguin allò que hem de fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada