Sessió del 10 de Gener de 2012


Primera entrada de l'any!
Abans de vacances vam estar treballant amb el Corel Draw,  i l'Àngels ens va ensenyar a crear imatges dibuixades gràcies a la còpia d'una imatge real. És molt interessant i divertit, els dibuixos obtinguts són molt reals i li donen un caràcter més infantil i graciós que nosaltres podrem utilitzar amb els alumnes. Hem estat creant fruites, una taronja i una poma.
Tanmateix abans de marxar de vacances ens va quedar pendent acabar una animació, que suposàvem que ens portaria molt de temps i vam decidir acabar-la durant les vacances de nadal. Vam acabar el nostre mini vídeo, l'experiència ha estat realment molt entretinguda i divertida. És una feinada perquè per cada segon has d'afegir 12 imatges de manera que quedi suficientment lligat, però el resultat és genial.
Trobo que aquest és un molt bon recurs per aplicar a l'aula, es poden fer moltes imatges, fins i tot el seu propi retrat de manera que vegin que amb la tecnologia també es pot fer art. L'únic inconvenient és la dedicació que se li ha de fer.
Així doncs, a la sessió d'avui, mentre la resta de companys acabaven aquesta activitat, nosaltres vam proposar-li continuar amb el projecte final, per tal d'organitzar una mica les idees que ens havien anat sorgint i poder formar una cosa més sòlida que ens servís com a base d'aquest projecte .
Ho hem fet amb els grups de quatre que formem el projecte, i entre totes hem pogut anar creant el millor per al nostre projecte! Així que, d'aquesta classe, em quedo amb la importància de la col·laboració en el treball en grup i la riquesa de poder crear a partir de les millors aportacions de cadascuna de nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada