Sessió del 20 de desembre de 2011

Avui he descobert el poder de l'animació! Com transmetre el missatge els nostres alumnes per tal de sustentar una bona base, ens ofereix un món ple de possibilitats. Una d'elles com ja he anat comentant al llarg del bloc és el treball amb les imatges, qui paper juguen i com les utilitzem per fer arribar als nsotres oïents alò que volem transmetre.
Les EVE/A són una gran font de recursos per treballar amb els infants ja que hem de tenir en compte que en un futur no gaire llunyà, les eines informàtiques seran la base que sustentarà gran part de la nostra vida, i per tant trobo molt apropiat que aquestes siguin font d'aprenentatge per nosaltres com a ciutadans, com a futurs professors i com a persones. Ja que formen part de la nostra vida i cada vegada ho seran més. 
Per aquest motiu els infants són els que han de poder aprenndre a funcionar i aprendre a gran velocitat amb aquests mètodes i recursos proposats.
El fet de proporcionar als infants una bona base mitjançant aquests aprenentatges, vol dir que en un futur posseiran un conjunt d'elements que els permetrà adaptar-se als nous avenços amb més facilitat, ja que aquests es troben en constant canvi, que és present en el nostre dia a dia.

L'aprenentatge diari, a poc a poc, d'aquestes tecnologies fa que em senti, mica en mica, més competent en allò que hauré d'ensenyar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada