Sessió de l'1 de Desembre de 2011

Avui he tingut al plaer de participar de la posta en comú de les diferents temàtiques amb pràctiques incloses, dels treballs duts a terme en petit grup.I dic un plaer, perquè sempre s'aprenen un munt de coses. He aprofundit sobre l'aplicació de les TIC  a  les aules, cosa que em resulta, molt interessant. Vivim en una societat en què la tecnologia és present en tot moment, i és per aquest motiu que els infants més que ningú, ells que són de l'era digital, tenen dret a ternir accés a les noves tecnologies, incorporades a la seva vida quotidiana. Trobo molt interessant que s'incorporin a les rutines de l'escola, com per exemple: passar llista, disponibilitat del servei, entre d'altres.
La meva pràctica consistia a treballar el recurs de la pissarra digital a l'escola. Un verdader plaer. Un cop havent pogut comprovar amb els propis ulls en una escola, com aquests interaccionen amb la pissarra, com si fos un objecte més del seu entorn. Ens queda molt per aprendre dels infants.És per això que nosaltres tenim la funció de transmetre als infants la comunicació digital amb tot el que forma part del nostre entorn. 
Com incorporem els videojocs, les pel·lícules, els dibuixos animants, les activitats virtuals, i un munt de recursos més, que amb la posta en comú hem pogut fer un tast. 
Crec que és molt important que els futurs mestres com nosaltres, ens formem per poder ensenyar i proporcionar als nostres infants els recursos i les eines que necessiten per desenvolupar-se creativament i lliurament a la nostra societat aportant el seu granet de sorra. I si, cal afirmar que el món digital forma part de les seves vides i de les nostres i serà i és un recurs del present.

Per concloure dir que és fonamental potenciar la comunicació en els diversos llenguatges que ens envolten, ja que són la base per representar la realitat, per comunicar-nos i intereccionar i per crear i recrear allò que ens envolta cada dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada