Sessió del 29 de Novembre de 2011

Avui, he descobert i aplicat un nou recurs per incorporar a l'aula d'Educació Infantil, el joc interactiu. No és un recurs difícil d'utilitzar per part dels infants i de crear per part del professorat. Aquest ens permet presentar tot tipus de temàtica de forma lúdica i diferent a l'habitual, com per exemple: contes, activitats sobre animals, el cos humà, entre molts altres. Com també la possibilitat de treballar de forma conjunta en petits grups, parelles o de forma individual.
És d'una gran importància treballar amb els infants les TIC com hem anat explicant al llarg del blog, ara bé no sempre cal fer-ho desde una vessant més seriosa, sinò que també potser lúdica i interactiva, com és el cas del que us presento.Els infants adquireixen interés i desperten una atenció per treballar amb aquests recursos.
El fet que sigui de fàcil creació, cada mestra pot crear els conceptes o les temàtiques que vulgui dur a terme amb el seu grup d'infants, cosa que també afavoreix el fet de treballar les necessitats específiques de cada infant.Treballant de forma interactiva, aconseguim que els infants mostrin interés, siguin els protagonistes de l'activitat i participin i la desenvolupin de forma autonòma progressivament.
La descoberta d'aquest recurs, i l'aprofundiment en la creació d'un material, em permet afirmar que és de fàcil contextualització a l'aula d'Educació Infantil i d'interés d'aplicació d'aquest per part dels mestres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada