Sessió del 8 de Novembre de 2011

Avui la classe ha anat encaminada a treballar aspectes relacionats amb la presentació d'un text de manera efectiva. Més concretament, hem treballat aspectes relacionats amb la llegibilitat d'un text en concret, la facilitat que pot arribar a tenir una pàgina web segons la seva composició o el seu grau de accessibilitat, entre d’altres aspectes. 
La reflexió que avui vull plantejar, és la següent: Durant els nostres estudis i en el nostre futur professional, haurem de dur a terme un seguit de presentacions. Utilitzarem els mitjans audiovisulas i comunicatius de què disposem per transmetre el mitssatge, i és aquí on entrem a fons. Resulta molt curiós com, amb el simple ús de segons quins formats, segons quines combinacions de colors o segons quin tipus de lletra, entre d'altres aspectes, poden ajudar a captar l'atenció del públic o bé, al contrari.
Jo, personalment creia que el justificat ajudava a entrendre el text, i resulta que una justificació a l' esquerra ajuda a la lectura del text, ja que es pot apreciar molt millor on acaba cada la línea.Per aquest motiu no és més important el que a tu t'agradi  sinó fer que el model sigui el més apropiat per aquella persona que ho ha de llegir.
ÉS PER AQUEST MOTIU QUE AVUI VULL EXPERIMENTAR SOBRE L'ÚS DE LA IMATGE I LA COMPOSICIÓ DEL TEXT PER TAL QUE SIGUI UNA COMUNICACIÓ EFECTIVA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada