Sessió del 22 de setembre de 2011

Segona sessió d’Alfabetització digital i primers aprenentatges. I primers aprenentatges perquè pensareu?

En primer instant he pensat que l’essencial en aquesta assignatura és la motivació per la recerca, la formació i la capacitat de reflexió, tot i el risc que pot comportar fer una síntesi directe i sincera, sense deixar el marge la meva pròpia personalitat.

Avui, durant el trajecte de tornada a casa, començava a elaborar el primer esborrany del que us intentaré explicar. Us haig de fer saber que tot i no comprendre exactament tot el que se’m demana, m’ha despertat la curiositat. El fet que ha provocat en mi haver de pensar, rumiar, indagar i extraure l’essència de la docència, ha fet que descobreixi que l’assignatura m’és atractiva ja que existeix un component d’innovació i redescobriment, de les coses en sí mateixes, constant.

Crec que la idea de no conformar-se amb acabar l’aprenentatge i la recerca pensant que algun dia ho tindrem tot adquirit és desviada de les línies generals, ja que la  nostra professió futura comporta una formació, aprenentatge i correccions constants. Tanmateix com la pròpia vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada